Een (feest)zaal huren in het centrum van Oldenzaal?

Binnenkort iets te vieren en een locatie nodig? Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft of een uitje met de collega’s, alles is mogelijk bij Markt 19. Zowel Markt 19 als het naastgelegen Frenzz beschikken over een ideale plek om uw feestje op maat te organiseren. Beide zaken beschikken over schitterende bovenzaaltjes met bar die geschikt zijn voor elk feestje en zijn exclusief te reserveren. 

Neem contact op met Markt19 via 0541-513033 of info@markt19.nl

Zaal boven Markt19

De bovenzaal van Markt 19 is ingericht in dezelfde stijl als Markt 19, een trendy bruin café. Er zit een grote bar in, airco en een prima geluidssysteem. Live muziek op uw feestje, lekker dansen en natuurlijk ook een uitgebreid buffet, alles is mogelijk. De zaal is geschikt voor ongeveer 100 personen, afhankelijk van de setting en het feestje. Vanuit de zaal kijk je uit over de Groote Markt in Oldenzaal. 

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier.

Zaal boven Frenzz

De bovenzaal van Frenzz is ingericht in dezelfde stijl als Markt 19, dus een trendy bruin café. Er zit een grote bar in, airco en een prima geluidssysteem. Live muziek op je feestje, lekker dansen en natuurlijk ook een uitgebreid buffet, alles is hier mogelijk. Het zaaltje is geschikt voor ongeveer 100 personen, afhankelijk van de setting en het feestje. Vanuit de zaal kijk je uit over de Groote Markt in Oldenzaal. 

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier.

Informatie

Voor beide zaaltjes rekenen wij geen zaalhuur. Heeft u interesse? Mail dan naar contact@markt19.nl. U zult snel een reactie ontvangen en samen organiseren we het feest geheel naar uw wens met behulp van onze jarenlange ervaring. Ook kunnen wij diverse arrangementen aanbieden voor bij uw feestjes!

Pubquiz
Wat te denken van een Pubquiz tijdens uw partij? Lekker met elkaar de strijd aangaan, in een erg gezellige setting. De perfecte activiteit voor tijdens uw personeelsuitje of uw sportteam!

Proeverij
Ook kunnen wij voor U een proeverij organiseren. Een bierproeverij, met daarbij een reis langs een heel stel bekende bieren.

Cocktailworkshop
Een Cocktailworkshop, waarbij u zelf aan de slag gaat met enkele bekend cocktails. U kan hier proeven, zelf cocktails maken, recepten leren kennen en natuurlijk gezellig een cocktail meedrinken! De ideale activiteit voor een vrijgezellenfeestje of damesclubje.

Karaoke, borrelbingo, kinderfeestje, casino-avond, multimediaQuiz, wij doen het allemaal voor u! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden middels het contact formulier! Alvast bedankt voor uw interesse. Wij zullen er alles aan doen, het u volledig naar wens te maken! Ook voor vergaderingen hebben wij uitermate geschikte ruimtes. In beide zalen zit een projectiescherm met beamer. Zo kunt u uw bedrijfspresentaties en meetings ook eens buiten het bedrijf organiseren. Eventueel in combinatie met lunch of buffet.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en we zorgen dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd een e-mailtje sturen op contact@markt19.nl,  of bel ons gewoon op 0541-513 033

Online reserveren

Gebruik onderstaande formulier om online te reserveren bij Markt19.